Генпрокуратура нарозслідувала, що кримінальний соратник Януковича чистий як скельце

Вівторок, 26 грудня 2006, 15:38

Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявляє, що МВС не має у своєму розпорядженні докази причетності депутата парламенту Криму від Партії регіонів Олександра Мельника до вчинення низки злочинів.

"Після голосних заяв Юрія Луценка про причетність Мельника до здійснення більш 50 навмисних убивств, Генпрокуратурою на адресу МВС був спрямований запит про надання інформації з даних фактів. Отримано офіційну відповідь про те, що міністерство такої інформації не містить", - сказав Кузьмін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, після цього Генпрокуратура доручила провести оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення причетності Мельника до цих злочинів.

"Відповідь міністерства була аналогічною", - сказав Кузьмін.

За словами заступника генпрокурора, не виключено, що Мельник "винен у чомусь", однак докази його провини не надані.

Також Кузьмін повідомив, що Мельник знаходиться в Україні, ходить на допити за викликом слідчого в якості підозрюваного.

Як відомо, Мельника було затримано спецгрупою МВС України 29 вересня цього року за підозрою в організації тяжких злочинів, у тому числі і замовлених убивствах, однак було звільнено 2 жовтня, оскільки Генпрокуратура вважала матеріали слідства недостатніми для пред'явлення звинувачень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування