Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після новорічних свят Луценко відправиться в турне по Україні

Вівторок, 26 грудня 2006, 19:01

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір у 20-их числах січня почати активні поїздки по регіонах, під час яких буде зустрічатися з людьми і вирішувати організаційні питання по створенню громадянської організації "Народна самооборона".

Про це він повідомив на прес-конференції в Харкові у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Луценко відзначив, що в результаті цих поїздок у багатьох містах з'являться мобілізаційні пункти "Народної самооборони".

Він вважає своєю головною задачею зараз роз'яснити людям, що політичний розкол нав'язаний Україні, і потрібно допомогти суспільству вийти з "помаранчево-синього глухого кута протистояння".

Луценко переконаний, що новий громадський рух повинен допомогти побудувати в Україні державу для громадян, а не для чиновників.

"Народна самооборона", повідомив він, планує давити на владу за допомогою різних акцій протесту, а якщо влада не буде реагувати на цей тиск, то домагатися її зміни.

Він також відзначив, що йому надходить багато пропозицій про фінансову підтримку, однак усі вони, за словами Луценка, відхилені: "Для того, щоб здійснити те, що задумано на зиму-весну, не потрібно жодного олігарха".

Водночас екс-міністр не виключив, що надалі після становлення організації може виникнути підґрунтя для переговорів з великим бізнесом, що бажає змінити ситуацію в країні.

Як відомо, про ініціативу створення громадянського руху народної самооборони Луценко заявив на прес-конференції 20 грудня. Екс-глава МВС підкреслив, що хотів би бачити в цьому русі відомих політиків, суспільних діячів. За його словами, БЮТ і "Нашу Україну" він розглядає "як союзників у цій справі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування