Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ТЕРНОПОЛІ ВИРІШИЛИ РОЗБИРАТИСЯ НЕ З НАЇЗДОМ НА СТУДЕНТОК, А ЗІ СПРОБАМИ САМОСУДУ

Середа, 27 грудня 2006, 10:24

Прокуратура Тернополя порушила кримінальну справу за фактом втручання в діяльність працівників правоохоронних органів з метою перешкодити виконанню ними службових обов'язків на місці ДТП, що сталося 20 грудня в Тернополі.

Про це заявила прес-секретар прокурора області Леся Долішна, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

"Прокуратура Тернополя провела ретельну перевірку подій, які мали місце в місті 20 грудня внаслідок ДТП на вулиці Злуки, коли водій "Audi" збив двох студенток, а очевидці аварії спробували самотужки покарати чиновника", - сказала Долішна.

"Слідчий прокуратури Тернополя порушив кримінальну справу за фактом втручання в діяльність працівників правоохоронних органів з метою перешкодити виконанню ними службових обов'язків", - додала вона.

У рамках розслідування цієї кримінальної справи буде перевірена і правомірність дій працівників міліції в даній ситуації.

Як відомо, 20 грудня водій автомобіля Audi-100, рухаючись на великій швидкості, не справився з керуванням і збив 2 студенток, які переходили дорогу по пішохідному переходу в районі автобусної зупинки на вул. Текстильна - вул. Злуки.

Із травмами середньої важкості постраждалі були доставлені в першу міську лікарню Тернополя.

За інформацією джерела, винуватець ДТП некоректно повівся зі свідками, вдаривши в обличчя одну з очевидців аварії.

Тисяча людей, які зібралися після цього на місці події, перекрили рух транспорту і пробували чинити самосуд над винуватцем аварії, однак цього не допустила міліція, співробітники якої забрали водія у свій службовий автомобіль.

Після цього натовп перевернув міліцейську машину, а також машину винуватця аварії. Підоспілі бійці спецпідрозділу "Беркут", зробивши "живий" коридор, все-таки відвезли водія у відділок міліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування