Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Батьківщину Ющенка чекають кадрові чистки

Середа, 27 грудня 2006, 12:25

Глава секретаріату президента України Віктор Балога у середу у Сумах представив адміністративно-господарському активу новопризначеного голову обласної державної адміністрації Павла Качура.

Відкриваючи нараду з адміністративно-господарським активом Сумщини, Балога підкреслив, що представляє Качура за дорученням президента, і це є "відповідальна місія глави секретаріату президента на батьківщині президента".

Також Балога повідомив, що всі юридичні тонкощі стосовно призначення нового керівника області узгоджено, і питання призначення Качура на Сумщину є для президента принциповим.

"Я дуже сподіваюсь, що ті задачі, які ставить президент, будуть на Сумщині вирішені, адже Віктор Ющенко, в першу чергу, налаштований на консолідацію, а не на конфлікт", - сказав Балога.

У своєму виступі Качур подякував президентові "за довіру очолити таку область", а секретаріат президента – за підтримку у роботі.

"Основні напрямки роботи у нашій діяльності визначені президентом у програмі "Десять кроків на зустріч людям" та його ініціативах. Це й стане базою у продовженні нашої спільної роботи на Сумщині", - сказав Качур.

При цьому він підкреслив, що найближчим часом буде деталізовано конкретний план дій його керівництва Сумщиною.

Качур також заявив, що планує здійснити в регіоні кадрові зміни.

"Зміни будуть. Але я знаю, що Сумщина багата людьми, які здатні виконати завдання, які ставить президент", - сказав новий губернатор.

Голова Сумської облради В`ячеслав Шапошнік наголосив, що указом президента про призначення Качура на посаду голови Сумської ОДА вирішаться всі проблеми та інсинуації навколо цього питання.

Як відомо, раніше президент звільнив з посади губернатора Сумщини Ніну Гаркаву через пенсійний вік. У свою чергу вона скаржилась, що її звільнили незаконно, а її місце займе виходець із села президента Сапсай.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...