Прокуратура не хоче затягувати справу "кислотного" банкіра

Середа, 27 грудня 2006, 13:43

Прокуратура опротестувала постанову Шевченківського суду про направлення на додаткове розслідування справи за обвинуваченням колишнього голови наглядової ради "ТАС-Комерцбанку" Миколи Виноградова в організації завдання тілесних ушкоджень його знайомій.

Як повідомив один із адвокатів Виноградова Сергій Ткаченко, прокурор у справі опротестував постанову райсуду в Апеляційному суді м. Києва, який наприкінці січня - початку лютого 2007 року повинен визначитися: направляти справу на додаткове розслідування в Шевченківський райвідділ міліції або направляти його для розгляду в Шевченківський райсуд.

Адвокат також відзначив, що обидві сторони у справі, тобто обвинувачуваний і потерпіла і її адвокати, вже ознайомлені з матеріалами досудового слідства, повідомляє УНІАН.

Як повідомлялося, 30 грудня 2005 року в Києві, на вулиці Артема, невідомий чоловік бризнув сірчану кислоту в обличчя 25-річній колишній дівчині 44-літнього Виноградова.

Розслідуючи порушену кримінальну справу, слідство затримало громадянина України Сергія Ляликова за підозрою в здійсненні цього злочину. У результаті зібраних доказів, слідству стало відомо, що саме він з доручення Виноградова вчинив цей злочин.

Виноградов був затриманий 31 березня 2006 року. Шевченківський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

28 липня 2006 р. Апеляційний суд Києва ухвалив рішення про звільнення Виноградова з-під варти під заставу.

Пізніше Виноградов був звільнений від посади голови наглядової ради "ТАС-Комерцбанку".

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування