Янукович дав "підписку" про невиїзд з України на Новий рік

Середа, 27 грудня 2006, 14:55

Прем'єр-міністр Віктор Янукович святкуватиме Новий рік разом з сім'єю в Україні.

"Як завжди, Новий рік святкуватиму з сім'єю. Де це буде – ще не можу сказати: можливо, у Києві або в Донецьку, але це буде в Україні", - сказав він під час підсумкової прес-конференції в середу.

За словами прем'єра, його "відпочинок буде умовний, бо уряд буде працювати":

Реклама:

"Завтра буде селекторна нарада, щоб ми мали можливість забезпечити спокій і порядок у країні, щоб працювали підприємства енергетики, щоб в кожному регіоні були вартові, які б змогли забезпечити цей порядок".

"А якщо щось, не дай Боже, трапиться, щоб можна було відреагувати і своєчасно прийти на допомогу людям", - додав він.

На питання, про що він мріє, Янукович відповів: "Як і кожна звичайна людина, я мрію, щоб наступний рік був не гірший за попередній".

ВІДЕО ДНЯ

"За кожен рік, який ми прожили, ми завжди повинні дякувати Богові. Коли щось трапилось, треба дякувати, що не трапилось ще гірше", - зазначив прем'єр.

"Треба йти назустріч людям, яким важко жити. Я роблю це кожного року. У мене є зобов'язання перед людьми, якими я опікуюся", - додав він.

Також Янукович сказав, що мріє про те, "щоб побільше зробити людям добра – це мій принцип". "Багато чого в житті мені спочатку вдавалося побачити в мріях – у дитинстві, а зараз багато чого вдається втілювати в життя. Я роблю це із задоволенням", - додав він.

Янукович зізнався, що найкращим подарунком на Новий рік для нього була б можливість побачити сім'ю у повному складі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News