Янукович розповів про унікальні властивості своїх очей

Середа, 27 грудня 2006, 15:06

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що у стосунках з партнерами по коаліції завжди тримає своє слово.

"Головний принцип, якого ми дотримуємося у стосунках і в коаліції, і з опозицією – це додержання слова", - сказав Янукович під час підсумкової прес-конференції.

За словами Януковича, щоб втримати партнерів по антикризовій коаліції, "дуже важливим є дотримуватися своїх життєвих принципів".

"Ходити як жонглер з жердиною, коли ти не маєш життєвих принципів – ніколи з цього добра не буде, ти обов’язково впадеш! А баланс можливий тоді, коли ти дивишся людині в очі, кажеш правду і дотримуєшся своїх слів", - додав прем’єр.

Янукович також не бачить проблеми в тому, що учасники антикризової коаліції сповідують різні погляди: "Це – не недолік, це дає позитив. Адже тоді є можливість набагато ширше побачити різні погляди, і ще раз переконатися у своїх власних".

Янукович повідомив, що у багатьох питаннях коаліція знаходить компроміс.

На питання, яка існує відмінність у роботі прем’єром за часів Кучми і зараз, Янукович сказав: "Зараз ми живемо в іншій країні, яка має іншу систему управління. В країні, де доля людини не залежить від однієї людини, від її настрою, від її оточення".

Зараз, за словами Януковича, багато питань ухвалюються "відповідальними політиками" у парламенті, яких нараховується 250 осіб.

"Чим більше людей буде залучено до прийняття рішень, тим краще. Тому ми повинні йти шляхом розбудови громадянського суспільства", - зазначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування