Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров дав Затуліну орден, бо у Путіна таких вже два

Середа, 27 грудня 2006, 15:12

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає нагородження депутата Держдуми Росії Костянтина Затуліна орденом за відродження України позитивним моментом у налагодженні відносин із стратегічними партнерами.

Про це він заявив під час підсумкової прес-конференції в середу.

"Прийняття рішення про нагородження Затуліна приймалося відповідною радою, яку очолює Микола Азаров", - зазначив прем'єр.

"Це рада громадської організації, яка створена багато років тому. І заперечувати цій раді працювати чи ухвалювати рішення у мене ніякої можливості немає", - додав він.

Янукович зазначив, що "сьогодні ми будуємо нову демократичну державу". "Нам треба прагнути до того, щоб норми демократії втілювалися в життя. І забороняти людині висловлювати свої думки не можна. Ми почуємо думки кожної людини і зробимо висновки", - пояснив він.

На зауваження, чому орденом нагородили Затуліна, а не президента Росії Володимира Путіна, прем'єр відповів:

"Наскільки мені відомо, президент Путін двічі нагороджений цим фондом, у тому числі найвищою нагородою цього фонду".

"Я вважаю, що це нормальне явище. Важливо, щоб ми проводили політику, яку б будували на позитивах, а не на негативах у відносинах з нашими стратегічними партнерами. Ця політика зрозуміла", - вважає Янукович.

Як відомо, 5 грудня перший віце-прем'єр Микола Азаров вручив Затуліну, якому заборонено в'їзд в Україну, орден "За відродження України" I ступеня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...