Янукович порадив Азарову посилати депутатів на вушко. У парламенті ввели цензуру

Середа, 27 грудня 2006, 15:47
Прем'єр Віктор Янукович вважає, що віце-прем'єр Микола Азаров образив депутатів під час розгляду держбюджету через втому і сподівається, що він виправить помилку.

Про це Янукович сказав на підсумковій прес-конференції в середу.

"Емоції, які іноді бувають і в чоловіків, і в жінок – це звичайно неприпустимо, щоб політики ці емоції виливали у відносинах. Тим більше привселюдно. Коли там один-на-один можна на вушко акуратно сказати. Дозволяється. По-мужскі", - сказав Янукович.

"Але, звичайно, бувають такі моменти, - це говорить втома. Процес, в якому був Азаров – я не хочу його виправдувати – він дуже важкий", - сказав він.

Янукович також додав, що він "із президентом йому (Азарову) співчували постійно".

"Міністр фінансів дуже часто є крайнім в цьому процесі. Йому доводиться брати на себе весь негатив. Я думаю, що депутати багато хто, знають, що Микола Янович по натурі доброзичливий і незлий".

"Мені здається, що він виправить свою помилку в перспективі", - додав Янукович.

Як відомо під час розгляду держбюджету у відповідь на репліки депутатів Азаров сказав: "Да пошли вы!".

Між тим на сайті Верховної Ради в розміщеній стенограмі ці слова було вилучено, а на їх місці залишилися три крапки.

"Шановні народні депутати, я звертаюся до вас, звертаюся до Президента України. Не можна бути безвідповідальними перед своїми людьми! Тому я призиваю вас… для вас це ігри, а для мене все моє життя! Для мене – це чотирнадцятий бюджет", - сказано в стенограмі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування