Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко призначив Павленка для інтенсивної терапії

Середа, 27 грудня 2006, 17:24
Призначення нових керівників Сумської та Житомирської обласних державних організацій спрямовано на зміцнення регіональної політики президента.

Так прокоментував Віктор Ющенко свої кадрові укази щодо Павла Качура та Юрія Павленка.

"Ці енергійні державні діячі мають достатній досвід, щоб провести інтенсивну терапію двох областей. Перед новопризначеними головами ОДА поставлено відповідальні завдання, і перші результати їх якісного виконання люди мають відчути вельми швидко", – наводить слова президента його прес-секретар Ірина Ванникова.

Серед пріоритетів нових обласних керівників Ющенко назвав забезпечення соціальних гарантій, реформування житлово-комунальної сфери, розв’язання проблем аграрного сектора, вважає Віктор Ющенко.

При цьому він зауважив, що секретаріат уважно стежитиме за виконанням своїх обов’язків, головами Сумської та Житомирської облдержадміністрацій.

"В оцінці результатів роботи Качура та Павленка буду не менш прискіпливим, ніж у висновках стосовно будь-кого з інших обласних керівників", – наголосив Ющенко.

Водночас, за словами Ванникової, він висловив підтримку новопризначеним губернаторам у їхніх починаннях.

Президент також звернув увагу, що новопризначені голови ОДА мають забезпечити ефективну взаємодію з місцевими радами, щоб уникнути "руйнівного, нікому не потрібного протистояння на політичному грунті".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування