Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродському не вистачає групи підтримки, яка полетіла на острів Балі

Четвер, 28 грудня 2006, 11:09

Депутат Київради Михайло Бродський прогнозує, що у четвер не буде сутичок в сесійній залі.

"Ви ж бачите, депутатів Верхової Ради немає. Вони всі поїхали на Балі", - сказав Бродський журналістам.

На засіданні Київради у четвер винесено майже 50 пунктів про продаж та передачу земельних ділянок.

Бродський заявив, що не відступиться від своїх планів провести референдум про недовіру Черновецькому.

"Ми зібрали 31 тисячу людей добровольців по інтернету, по телефону, і коли опудало Льоні розставили по Києву. Ці люди будуть займатися збором підписів", - сказав Бродський.

За його словами для проведення референдуму необхідне рішення суду про законність дій Київради. Перше судове засідання призначено на 11 січня.

"Воно стосуватиметься голосування на 10 поверсі Київради під туалетом, коли на сесію не пускали інших депутатів", - сказав Бродський.

Він упевнений в успішності референдуму. "Повірте, до мене на вулиці підходять люди, які питають: "Міша, коли проведемо референдум?" І повірте, пройти неможливо!" – додав він.

При цьому Бродський вважає, що без вуличних акцій домогтися проведення референдуму буде неможливо:

"Коли ми зберемо підписи, кияни вийдуть на вулиці і змусять проголосувати за проведення референдуму. Без Майдану тут не обійтися".

На питання, чи отримав Бродський вітальну листівку від секретаря Київради Олеся Довгого з віршем, він відповів: "Оцінку Довгому дали всі, хто не відноситься до пацієнтів лікарні Павлова".

Бродський також звинуватив Черновецького в спробах приручити ЗМІ шляхом розміщення в них соціальної реклами за рахунок бюджету.

"У цьому списку я бачу газету "Сегодня". Невже Ахметову не вистачає грошей? Ви ж розумієте, що той, хто отримуватиме гроші від Черновецького, не буде його критикувати", - додав Бродський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...