Земельному "дерибану" Черновецького дали хід у суді

Четвер, 28 грудня 2006, 13:05

7 депутатів від фракції БЮТ у Київській міськраді просять Шевченківський райсуд визнати пленарне засідання Київради 21 грудня проведеним із порушеннями законодавства і визнати всі ухвалені на ньому рішення незаконними і недіючими.

Про це йдеться у рішенні райсуду про відкриття провадження по адміністративному позову депутатів, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

Суд також ухвалив, що позов поданий і оформлений у встановленому порядку, тому є достатньо підстав для відкриття провадження у справі. Попереднє судове засідання суд призначив на 11 січня.

Також суд ухвалив запропонувати відповідачу (Київраді) до 11 січня подати в суд письмові зауваження проти позову і посилання на докази, на яких ці зауваження ґрунтуються.

Як відомо, 21 грудня під час сесії Київради опозиція, що складається з блоків Юлії Тимошенко, Віталія Кличка і "Наша Україна", а також присутні в залі депутати Верховної Ради від БЮТ і НУ блокували трибуну протягом усього періоду голосування по земельних питаннях.

Незважаючи на дії опозиції і працюючі в залі сирени, більшість, що підтримує мера, змогла проголосувати за виділення близько 200 земельних ділянок.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування