У СБУ задоволені, як їх профінансував Янукович

Четвер, 28 грудня 2006, 16:14

В. о. голови СБУ Валентин Наливайченко висловлює задоволенням обсягами фінансування відомства, передбаченими Держбюджетом на 2007 рік.

"Бюджетний запит СБУ врахований, повністю задоволений, а саме задоволений в частині соціально-побутових умов наших працівників", - сказав Наливайченко на прес-конференції у четвер.

"Ми задоволені двома речами: по-перше, нас підтримав президент і всі запити бюджетні, насамперед по підвищенню заробітної плати наших співробітників не залишились поза увагою. Друге, за що ми вдячні, це за рішення уряду, де всі ці пропозиції були підтримані", - додав він.

На питання, чи надходили в СБУ матеріали колишнього мера Олександра Омельченка про протизаконну, на його думку, діяльність нинішньої київської влади, Наливайченко відповів:

"Що стосується звернень пана Омельченка, я не бачив, щоб ці документи заходили в СБУ, як тільки вони надійдуть, безумовно, вони будуть розглянуті".

Говорячи про заборону на в’їзд на територію України депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну, Наливайченко вкотре наголосив, що "СБУ діяла виключно в рамках закону".

"Законність цього рішення було підтверджено районним судом, а після цього апеляційним. Заборона на в’їзд залишена в силі, вона була підтверджена судом на рік", - сказав він.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...