Прес-служба кабміну повернулась на новий рік до традицій брєжнєвщини

Четвер, 28 грудня 2006, 18:16

Напередодні нового року прес-служба Кабміну вирішила повідомити лідери яких країн вирішили привітати прем’єра Віктора Януковича з новим роком.

Як відзначає прес-служба Кабміну, Януковича поздоровили президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш та його дружина Лора Буш.

"Хай світлі свята дарують яскраве світло Вашому серцю зараз і в новому році", - йдеться у новорічній листівці від президента США.

Свої привітання Януковичу висловив генсек ООН Кофі Аннан і щиро побажав миру та щастя у Новому 2007 році.

Голова Китаю Вень Цзябао також побажав главі уряду "щасливого Нового року".

На адресу Януковича також надійшли вітальні листівки від прем’єр-міністра Болгарії Сергія Станішева, прем’єр-міністрів Іспанії Хосе Луї Родрігес Сапатеро, Ісландії Гейра Г. Гаарде, Ліхтенштейну Омара Хаслера, Естонії Андруса Ансіпа.

Останній побажав, що українському прем’єру вистачило енергії уміло поєднати та примножити досягнення минулого із сучасністю.

Крім того Януковича привітав прем’єри Словаччини, Чехії та Азербайджану.

Сам Янукович у свою чергу привітав працівників Кабміну.

За словами Прем’єр-міністра, незважаючи на всі зміни, які відбувалися у стінах Будинку Уряду у різні часи, незмінним залишається головне - відданість людей своїй справі.

Прем’єр-міністр підкреслив, що він завжди вимагатиме від кожного працівника органів виконавчої влади відданості своїй справі. В установах виконавчої влади повинні працювати люди відповідальні, здатні доводити до завершення доручену їм справу, люди, які мають найвищій фаховий рівень і державницькі погляди, зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News