У новорічну ніч на Майдані буде 100 тисяч + "стихійна сила"

П'ятниця, 29 грудня 2006, 11:53

100 тис. киян і гостей столиці, за прогнозами Київської міськдержадміністрації, зустрінуть Новий рік на Майдані Незалежності.

Про це журналістам сказав начальник Головного управління внутрішньої політики Київміськадміністрації Віктор Гончарук, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Думаю, що якщо мати на увазі, що люди будуть приходити і йти (з Майдану), це буде близько 100 тис.осіб", – сказав Гончарук.

Він нагадав, що Київдержадміністрація вперше організувала святкування Нового року повністю за кошти спонсорів.

Гончарук підкреслив, що новорічний концерт буде умовно розділений на 2 частини: перша частина, що пройде з 22.00 до півночі, – виступ фольклорних колективів, друга частина, після півночі, – молодіжна концертна програма.

При цьому Гончарук вагався з відповіддю, скільки Дідів Морозов будуть присутні на Майдані в новорічну ніч.

"Діди Морози нам не підкоряються, це стихійна сила", – додав він.

За його словами, Київміськадміністрація хотіла організувати мережу гарячого харчування в центрі Києва, однак це не вдалося.

"Недержавні організації, можливо, забезпечать (продаж гарячої їжі і напоїв), але централізована програма не діє", – додав він.

Як відомо, КМДА вирішила організувати святкування Нового року на Майдані Незалежності в Києві в ніч з 31 грудня на 1 січня з 22.00 до 1.00.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування