Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка перевірять, чи не наплутав Давидович з референдумом

Субота, 30 грудня 2006, 14:44

У секретаріаті президента створено робочу групу за результатами рішення Центвиборчкому щодо достовірності зібраних підписів на підтримку референдуму щодо членства України в НАТО та ЄЕП.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу прес-секретар президента Ірина Ванникова, робоча група вивчить законність отриманих документів.

За її словами, група, яку очолив заступник глави секретаріату Ігор Пукшин, проведе перше засідання відразу після новорічних свят у перші дні 2007 року.

Як повідомлялося, у п'ятницю ЦВК підписала протокол, яким визнала 4,45 млн. підписів на користь проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань, пов'язаних зі вступом України до НАТО та ЄЕП.

Збір підписів за проведення всеукраїнського референдуму, ініційований СДПУ(о), проходив з жовтня 2005-го по березень 2006 року.

Печерський райсуд Києва 11 грудня виніс рішення, яким зобов'язав ЦВК підбити загальні підсумки збору підписів за проведення референдуму щодо НАТО та ЄЕП.

Після п'ятничного рішення ЦВК СДПУ(о) і Компартія закликали президента Віктора Ющенка оголосити всеукраїнський референдум про вступ України до НАТО та ЄЕП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...