Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не думає, що війна з Януковичем закінчилася

Субота, 30 грудня 2006, 20:42

Президент Віктор Ющенко вважає призначення Павла Качура та Юрія Павленка головами облдержадміністрацій першим свідченням закінчення протистояння між президентом і Кабінетом міністрів.

В інтерв’ю каналу "Інтер" у суботу, відповідаючи на питання, чи можна вважати ці призначення закінченням "холодної війни" президента з Кабміном, Ющенко сказав: "Якоюсь мірою, так. Я не скажу, що це достеменно кінцева ознака цього".

"Але після того, як були внесені досить глибокі зміни до Конституції, коли офісами президента і прем’єра не було виписано регламентів, коли не було прийнято закони, які б нарешті привели нормативи Конституції у практику вживання ... Це (призначення Павленка і Качура) - перше свідчення того, що парламент, президент і уряд починають знаходити формат співпраці", - сказав президент.

Відповідаючи на питання про результати візиту в Україну президента Росії Володимира Путіна, Ющенко підкреслив, що стратегічною віссю України є інтеграція в Європу.

"А Росія проводить специфічну зовнішню політику. Вона специфічна не тільки для України. Вона не менш специфічна для Німеччини, Франції, Польщі чи для Білорусії, чи Молдови. Це завжди була непроста політика. Це не завжди політика з одним знаком. І тому ми вийшли на ідею формування двосторонньої комісії Путін-Ющенко", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування