Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міністра МНС Шуфрича згоріла дача?

Середа, 10 січня 2007, 09:44

У Закарпатті згоріла дача, яку пов'язують з ім'ям міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Як пише "Комсомольская правда в Украине", "дача Шуфрича", побудована два роки тому в горах біля села Лопухово Тячівського району (за 200 км від Ужгорода), "у переддень Нового року згоріла дотла".

"За документами будинок зводився на ім'я 29-річного Валерія Павлюка, директора ужгородської компанії "Бирть". Місцеві жителі, щоправда, переконані: зводили "хатинку" саме для нинішнього міністра МНС. Про це, за словами селян, не раз говорив Володимир Фабрицій, тесть Валерія Павлюка", - пише газета.

За фактом підпалу місцева міліція порушила кримінальну справу.

За даними "Комсомолки", заяву до міліції подав Павлюк, який першим помітив пожежу, "повернувшись рано зранку на дачу, яка палала всю ніч".

За словами начальника Тячевського райвідділу міліції Ладислава Бобича, на даний момент розглядають кілька версій загоряння будинку.

"Сам Павлюк звинувачує лісників і завищує вартість згорілого будинку. На допити він не приходить", - сказав він.

Підозрюваними, за версією Павлюка, є два працівники Брустурянського державного лісомисливського господарства, які діяли нібито за вказівкою керівника цього підприємства.

Як відомо, у 2005 році прокуратура Закарпаття порушила кримінальну справу, у якій фігурувала "дача Шуфрича", і передала будівлю Брустурянському лісгоспу.

Пізніше через господарський суд Закарпатської області будинок відсудив Павлюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: