Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із МЗС продовжують витравлювати вже не Тарасюка, а якогось Борисюка

Середа, 10 січня 2007, 10:13

Міністерство закордонних справ вважає, що Апеляційний суд Києва був необ'єктивним, скасовуючи припинення дії постанови Верховної Ради, якою був звільнений міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

Про це йдеться у коментарі МЗС, повідомляють Українські новини.

МЗС відзначає, що суд не дав можливості самому Тарасюку брати участь у його засіданні і давати персональні пояснення по суті, відхиливши клопотання міністра про це.

При цьому суд при відкритті провадження у цій справі вказав прізвище учасника процесу як Борисюк, а не Тарасюк.

При розгляді цієї справи Апеляційний суд також відхилив прохання представника Верховної Ради відкласти остаточне рішення і звернутися до Конституційного Суду.

"Однак із незрозумілих причин Апеляційний суд і це клопотання відхилив, що в черговий раз підтверджує упередженість і необ'єктивність розгляду справи Апеляційним судом", - йдеться у повідомленні.

Після ухваленого судом рішення МЗС все одно вважає, що Тарасюк продовжує виконувати обов'язки міністра, як це передбачено указом президента Віктора Ющенка.

МЗС заявляє, що Тарасюк є членом Кабінету міністрів відповідно до постанови Верховної Ради від 4 серпня, якою був затверджений склад уряду, а також, що в постанові про звільнення Тарасюка є відсилання до президентського указу.

Як відомо, 4 січня Апеляційний суд Києва скасував рішення Шевченківського суду про призупинення звільнення Верховною Радою Тарасюка й ухвалив повернути цю справу для її розгляду по суті в Шевченківському суді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування