Мартинюк погрожує смертю парламентським комісіям

Середа, 10 січня 2007, 10:56

Перший віце-спікер Верховної Ради Адам Мартинюк вважає, що парламент повинен припинити діяльність усіх тимчасових слідчих комісій ВР, які вчасно не надали свої звіти.

Із такою пропозицією Мартинюк виступив у середу в ході пленарного засідання парламенту, на якому повинен був бути заслуханий попередній звіт тимчасової слідчої комісії, очолюваної депутатом Ігорем Шкірею, з питань розслідування факту порушень прав народних депутатів.

Шкіря, у свою чергу, звернувся до головуючого на засіданні Мартинюка з проханням не заслуховувати в середу звіт очолюваної ним комісії у зв'язку з тим, що він не підготовлений.

Разом з тим, Мартинюк стурбувався тим, що з подібним проханням до керівництва парламенту звернулося вже кілька керівників тимчасових слідчих комісій.

При цьому віце-спікер звернув увагу на той факт, що під час створення тієї чи іншої слідчої комісії у відповідній постанові передбачаються терміни надання звіту.

Мартинюк відзначив, що було б доцільно проаналізувати діяльність усіх слідчих комісій парламенту і припинити діяльність тих комісій, які не відзвітувалися вчасно, у зв'язку з тим, що такі комісії, на його думку, є недієздатними.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування