Янукович вимагає розібратися з підлеглими "по повній програмі"

Середа, 10 січня 2007, 11:15

Прем'єр-міністр Віктор Янукович закликає членів уряду звернути увагу на забезпечення соціальної частини державного бюджету.

Про це він сказав, відкриваючи перше у 2007 році засідання уряду.

За словами прем'єра, у 2006 році уряду вдалося "подолати касовий розрив, який був більше ніж 7 мільярдів гривень, і практично закінчити рік з перевиконанням бюджету на 3,5%".

"Те, що ми напрацювали наприкінці минулого року, дозволяє зараз зробити вдалий старт у цьому році", - заявив Янукович.

"Я хотів би попросити міністрів, щоб подивилися на соціальні видатки по кожному напрямку, кожній галузі, щоб вони на 100% виконувалися", - наголосив прем'єр.

Зокрема, Янукович наполіг на тому, щоб не було заборгованостей по виплаті зарплати. При цьому він констатував "напружену ситуацію по розрахунках в електроенергетиці і по газу".

З цього приводу прем'єр звернувся до міністрів паливно-енергетичного комплексу Андрія Клюєва, Юрія Бойка та Сергія Тулуба "розглянути це питання..., подивитися і вжити жорсткі заходи по наведенню тут порядку".

"Якщо хтось ще святкує, можливо, запропонувати, щоб вони і не поверталися, нехай святкують, але зібрати найближчим часом усіх виконавців і задати питання, як кажуть, по повній програмі – чому не перераховуються кошти своєчасно", - заявив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування