ЮЩЕНКО ТРИМАТИМЕ ЯНУКОВИЧА І МОРОЗА ДО РАНКУ?

Середа, 10 січня 2007, 13:15

Президент Віктор Ющенко проводить зустріч з головою Верховної Ради Олександром Морозом та прем’єром Віктором Януковичем.

Як сказано у повідомленні прес-служби президента, на зустрічі йдеться про початок роботи Конституційної комісії та вирішення першочергових питань співпраці між гілками влади.

Зокрема, йдеться про підготовку спільної редакції закону про Кабінет Міністрів "відповідно до Універсалу національної єдності", а також про вирішення питань, пов’язаних із призначенням заступників міністра внутрішніх справ та завершення процедури вступу України до СОТ.

Фото Миколи Лазаренка
Фото Миколи Лазаренка
Учасники зустрічі також планують узгодити спільний план діяльності щодо законодавчого врегулювання функціонування ринку землі та обговорити підготовку нормативної бази щодо поетапного підвищення мінімальних пенсій та зарплат відповідно до постанови Верховної Ради від 22 грудня 2006 року.

Крім того, як сказано у повідомленні, президента турбують питання інфляції у 2006 р. на рівні 11,6%, "що на 4% перевищує прогнози", та розробки регламенту взаємодії між секретаріатом президента, Верховною Радою і Кабінетом Міністрів.

Раніше прес-секретар Януковича Денис Іванеско підтвердив, що на 15 годину середи в секретаріаті президента проходитиме зустріч Ющенка з Януковичем.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News