Черновецький знизив тарифи аж в 0,34 раза

Середа, 10 січня 2007, 15:51

Київська міська державна адміністрація знизила коефіцієнт підвищення квартирної плати з 3,43 до 3,09 рази.

Про це йдеться в розпорядженні Київміськадміністрації, повідомляють Українські новини.

Зниження коефіцієнта підвищення квартплати буде застосовано з 1 грудня 2006 року.

Після підвищення тарифів у 3,4 рази на холодну й гарячу воду та водовідвід, а також на опалення для населення в 2,8 рази з 1 грудня 2006 року, Київміськадміністрація в грудні знизила тарифи на 11%.

Зниження цих тарифів стосується мешканців усіх будинків, які не є будинками барачного типу, гуртожитками і будинками першого періоду індустріальної забудови.

Для мешканців будинків барачного, готельного типу, першого періоду індустріального домобудівництва ("хрущівок"), а також старих та аварійних будинків, КМДА знизила тарифи на всі житлово-комунальні послуги на 32,6-39,3%.

Коефіцієнт підвищення квартплати для мешканців будинків готельного типу знижений з 3,43 до 2,5.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький за дорученням президента Віктора Ющенко вирішив знизити тарифи на послуги ЖКГ на 10% для всіх категорій населення після їхнього підвищення в 3,4 рази з грудня.

У жовтні столична адміністрація розпорядилася збільшити тарифи на послуги централізованого опалення, що надаються комунальними підприємствами, для населення в 2,8 рази (до 2,24 гривні за 1 кв. метр опалювальної площі приміщення на місяць) починаючи з 1 грудня.

Також з 1 грудня КМДА підвищила тарифи на холодну, гарячу воду, водовідвід і квартплату в середньому в 3,4 рази.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News