Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" влаштувала самосуд двом депутатам за замах на вето

Середа, 10 січня 2007, 19:38

Президія партії "Наша Україна" винесла партійну догану двом депутатам, які проголосували за подолання вето президента на мораторій з продажу сільськогосподарських земель.

Догани винесли Сергію Бичкову та Миколі Одайнику, повідомляє прес-служба "Нашої України".

У зв'язку із подоланням Верховною Радою вето президента "Наша Україна" заявляє, що в такий спосіб "вчергове було перенесено запровадження цивілізованого ринку землі, яке зазначене у програмі нашої політичної сили".

"Подолання вето глави держави – це прикриття багатомільярдних земельних оборудок, продовження антизаконного тіньового сектору купівлі та продажу землі, намагання позбавити селян їхньої власності", - йдеться у заяві блоку.

"Такий крок парламенту лише поглибить існуючу кризу земельного ринку та сільськогосподарського сектору загалом, а українське селянство поставить на межу соціальної катастрофи", - переконані в "Нашій Україні".

Блок не бачить "у волі парламенту ні економічної, ні соціальної доцільності для країни, а лише намагання окремих політичних сил будь-якими методами захищати свої вузькокорпоративні інтереси".

"Наша Україна" вважає, що політичні помилки, як і низка "популістських висловлювань БЮТ, дуже дорого обходяться українському народу".

Як відомо, засідання президії партії "Наша Україна" відбулося у середу, 10 січня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...