Омельченко нагадав Черновецькому, що Бог ціни не піднімав

Четвер, 11 січня 2007, 09:33

Екс-мер Києва Олександр Омельченко поки не визначився зі своєю можливою участю в дострокових виборах мера у випадку їх проведення.

"Я думаю зараз про інше. Місто треба рятувати. Треба рятувати те, чого ми досягли тяжкою працею", - сказав Омельченко в інтерв'ю "Известиям в Украине".

На питання про можливість проведення референдуму про недовіру нинішньому меру Леоніду Черновецькому, Омельченко відповів:

"Це занадто дорогий і тривалий захід. А чекати більше ніколи — Київ штовхають у прірву. Я дійсно був упевнений, що на рік-два місту вистачить того запасу, який ми заклали в його господарство. Боюся, Київ розграбують раніше".

Він також вчергове спростував заяви Черновецького про те, що за його керівництва в Києві здійснювався "дерибан" землі й Омельченко "крав по-чорному".

"За цю брехню він (Черновецький) відповість перед судом. Спекулюють землею і хабарничають сьогодні".

Говорячи про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, Омельченко відзначив, що воно спричинить підвищення цін на всі товари і послуги в Києві.

"Про воду сказано багато. Ми одержуємо її з Дніпра, Десни й артезіанських свердловин, яких ми набурили близько 200. Господь Бог ціну на свою воду не змінював, змінилися лише ціни на реактиви, за допомогою яких очищається річкова вода. Але не настільки, щоб підвищувати тарифи більш ніж утроє!", - обурився він.

"Тарифи і ціни можна підвищувати лише в таких умовах, коли випереджальними темпами ростуть доходи населення", - додав Омельченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...