Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман пішла від свободи слова, бо весь час мріяла про закордон

Четвер, 11 січня 2007, 09:41

Депутата від Партії регіонів Ганну Герман обрано членом комітету Верховної Ради у закордонних справах.

Відповідне рішення ухвалила у четвер Верховна Рада.

При цьому Герман звільнили з посади першого заступника голови комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.

Постанова набирає чинності з дня її ухвалення.

Як пояснила Герман в коментарі "Українській правді", перехід до комітету з закордонних справ відбувся на її прохання.

"Це була моя ініціатива і прохання. Я керувалася тим, що рівень свободи слова в Україні є таким, що основного ми досягли. За свободу слова в Україні можна не хвилюватися і можна бути спокійним, що до зразків стану свободи слова попередніх років ми вже не повернемося", - сказала вона.

Герман також зазначила, що з самого початку хотіла увійти до комітету із закордонних справ.

"Я маю значний досвід застосування інтеграційних процесів. Я жила і працювала в Польщі, коли там відбувалася гармонізація польського законодавства до європейського, я бачила, скільки доброго вони зробили, які помилки, і хотіла цей досвід євроінтеграції застосувати тут, в Україні", - сказала депутат.

Вона також пояснила, що спочатку погодилася увійти до комітету зі свободи слова, оскільки Партія регіонів на той час перебувала в опозиції, і посада першого заступника у цьому комітеті за квотою мала відійти саме їй.

"Сьогодні я вважаю, що буду більше потрібна і корисна в комітеті із закордонних справ, оскільки Верховна Рада зараз стоїть перед початком формування основних засад і напрямків зовнішньої політики держави", - сказала Герман.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування