Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров гадає, що Семенюк грає у дурочку

Четвер, 11 січня 2007, 10:16

Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Юрій Єхануров стверджує, що закон про перелік об’єктів права державної власності, що підлягають приватизації у 2007 році, Україні взагалі не потрібен.

"Усе це від лукавого. Цей законопроект взагалі не потрібен", - цитує Єханурова прес-служба "Нашої України”.

"Відповідно до чинного українського законодавства, має бути тільки перелік об’єктів, заборонених до приватизації. Тобто, якщо по-простому описати всю цю ситуацію, то у Фонді держмайна "в дурочку грають".

Реклама:

Прогнозуючи процес приватизації на наступний рік, Єхануров відзначив:

"Це дуже складне питання, тому що немає ніякої реальної роботи. Продовжується словоблудіє, яке було і наприкінці минулого року".

"Зрештою, нема нічого дивного. У програмі соцпартії написано, що має бути державна власність. Чого ж тоді хотіти? Представник СПУ – голова Фонду держмайна. Її можна тільки пожаліти. У неї завдання стримувати приватизацію, що вона і робить з усіх сил", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

У четвер, 11 січня, як передбачено порядком денним Верховної Ради, депутати повторно, з урахуванням пропозицій президента, розглянуть список підприємств, що підлягають приватизації у 2007 році.

28 грудня 2006 року Ющенко повернув до Ради закон "Про перелік об`єктів права державної власності, які підлягають приватизації в 2007 році", прийнятий парламентом 6 грудня.

Законом передбачалася, зокрема, приватизація пакетів акцій ВАТ "Укртелеком" і ВАТ "Одеський припортовий завод", а також приватизація пакетів акцій 12-ти обленерго.

Також пропонувалося приватизувати майже 75% акцій ВАТ "Росава", 98% - ВАТ "Макіївський коксохімічний завод", 96,67% - ВАТ "Нікопольський південнотрубний завод", 76% - ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування