Адвокат Федур думає, що тіло Гонгадзе підмінили

Четвер, 11 січня 2007, 10:45
У середу в апеляційному суді Києва в закритому режимі заслуховували свідчення чергового свідка у справі Георгія Гонгадзе – співробітника "наружки".

Станом на сьогоднішній день опитано більше половини свідків (у матеріалах справи їх значиться більше 40), пише "Сєгодня".

Адвокат одного з підсудних Микола Лаптієв ходом процесу задоволений.

"За 25 років юридичної практики я ще не бачив, щоб судді настільки детально і копітко все вивчали", - сказав він.

У той же час, пише видання, на слуханнях раз у раз відбуваються накладки.

"Кульмінацією абсурду став випадок з речовими доказами у справі, коли із запечатаного конверту з написом "ланцюжок" суддя витягнув... горілчану пробку. Присутні були в шоці. Втім, пізніше розібралися, що пробка була такою собі саморобною коробочкою для декількох ланок ланцюжка, хоча до цього всі були упевнені, що прикраса – ціла", - пише видання.

Андрій Федур - адвокат, який раніше представляв інтереси матері убитого журналіста Лесі Гонгадзе, заявив, що і сам суд, і розслідування справи Гонгадзе він вважає спектаклем.

"Судять трьох ментів, які начебто убили, але не можуть пояснити, навіщо!" – говорить адвокат. На думку Федура, знайдене в Таращі тіло взагалі не належало Георгію.

"Були як мінімум два трупи, організатори зрозуміли це пізно, тому перший труп (не Георгія, знайдений під Таращею і "засвічений" журналістами, що приїхали туди) замінили (на тіло Гонгадзе, яке і відвезли до Києва). Тому і два шматочки тканин, які таращанський експерт Воротинцев передав Олені Притулі, як потім показала експертиза, не належать Георгію!", вважає Федур.УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...