Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко покарає Януковича за кожну гривню народу

Четвер, 11 січня 2007, 17:20

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що нові тарифи на комунальні послуги є необґрунтованими, а владі доведеться за них відповісти.

Про це йдеться в заяві БЮТ, поширеній прес-службою блоку.

На думку БЮТ, розпочався "новий етап грабунку народу, коли апетити нової влади вже не задовольняє бізнес на державному бюджеті України, розкрадання і привласнення земельних ресурсів, тіньовий перерозподіл економіки України і створення тепличних пільгових умов для наближених бізнес-структур".

Реклама:

"Сьогодні кожна людина у прямому сенсі слова в боргу перед кланами, які прийшли до влади", - йдеться в заяві.

"За кілька місяців уряд Януковича перетворився у гігантського митаря, який обклав даниною всю Україну. Все це відбувається на фоні відвертого знущання високопосадовців над людьми. Безсоромно заявляючи про занадто високі зарплати в Україні і соціальні видатки, віце-прем'єр і міністр фінансів Азаров відверто насміхається над кожним, хто сьогодні отримав квитанції про оплату за житлово-комунальні послуги по підвищеним у кілька разів цінам", - наголошує БЮТ.

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що нові комунальні тарифи є "безглуздими, необґрунтованими і невиправданими з економічної точки зору, руйнівними для добробуту абсолютної більшості громадян України".

"Ми переконані, що прем'єр-міністр Янукович, його кримінальне оточення і так звана більшість у парламенті несуть особисту відповідальність за тотальне пограбування людей", - наголошується в заяві.

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що "за кожну сотню гривень, яку люди змушені переплачувати за сумнівні послуги, за розвал комунального господарства, за фінансову аферу в масштабах цілої країни, організаторам цього злочину доведеться відповідати".

Українська правда

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування