Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати урізали права Семенюк

Четвер, 11 січня 2007, 19:18

Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект, що обмежує право Фонду державного майна встановлювати додаткові умови участі покупців в аукціоні або конкурсі.

За законопроект про внесення змін у деякі закони України з питань приватизації проголосували в четвер у першому читанні 380 народних депутатів.

Законопроект пропонує обмежити право ФДМ встановлювати додаткові умови участі покупців в аукціоні або конкурсі.

Реклама:

Відповідно до законопроекту, тільки Кабінет міністрів, а не ФДМ зможе встановлювати кваліфікаційні вимоги для учасників конкурсу, відкритих торгів із продажу контрольного пакету акцій.

Ці кваліфікаційні вимоги повинні відповідати цілям і пріоритетам приватизації підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.

У той же час парламент відхилив законопроект про державну програму управління державною і комунальною власністю на 2006-2008 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Парламентарі відмовилися підтримати цей законопроект у першому читанні, а також не підтримали пропозицію направити його на повторне перше читання.

Депутати направили на доопрацювання законопроекти про внесення змін у державну програму приватизації, що стосується приватизації орендованого держмайна, про право комунальної власності і управління об'єктами права комунальної власності, об'єктами спільної власності територіальних громад, про об'єкти національної спадщини й інше майно, що може знаходиться винятково в державній або комунальній власності, а також про внесення змін у деякі закони, що стосуються удосконалення процедур відчуження держмайна.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування