Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" блокує трибуну ВР, де сидять "ідіоти"

П'ятниця, 12 січня 2007, 11:30

Депутати фракції "Наша Україна" блокують трибуну парламенту і вимагають зняти з розгляду парламенту закон про Кабінет міністрів через порушення регламенту.

Лідер фракції В'ячеслав Кириленко та Борис Безпалий зауважили, що згідно з регламентом пропозиції президента з відповідними матеріалами мають бути роздані депутатам не менше ніж за три дні до розгляду закону на засіданні парламенту.

Натомість депутати звернули увагу на те, що порівняльні таблиці профільного комітету були роздані під час доповіді представника президента в парламенті Арсенія Яценюка і, за їх словами, "ще тепленькі".

Член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський зазначив, що у порівняльних таблицях міститься багато неточностей і помилок і запитав у спікера Олександра Мороза: "На яких ідіотів розраховані такі матеріали".

На це Мороз серйозно відповів: "На нас розраховані".

Щодо розгляду пропозицій президента на засіданні комітету Ключковський, який мав бути там присутній як член комітету, заявив: "Мені подзвонили сьогодні о 9:28 і сказали, що засідання о 9:30... На яких ідіотів...".

"Мені не дзвонили, на мене очевидно не розраховували", - відповів Мороз.

Незважаючи на блокування трибуни, спікер ставить на голосування поправки президента до закону про Кабмін, однак жодну з них депутати поки не підтримали. Усього президент вніс на розгляд парламенту 42 пропозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...