"Наша Україна" звинуватила Тимошенко у підтримці заколоту

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:10

Партія "Наша Україна" звинувачує блок Юлії Тимошенко у підтримці антиконституційного заколоту.

У своїй заяві партія наголошує, що Верховна Рада завдяки приєднанню фракції БЮТ до "антикризової" коаліції у голосуванні подолала вето президента на закон "Про Кабінет міністрів України".

"Ухвалений Закон України "Про Кабінет міністрів України", який готувався під пильним оком Партії регіонів, є антиконституційним і спрямованим на монополізацію влади прем’єр-міністром, Урядом та т.зв. "антикризовою" коаліцією", - наголошує партія.

"Цей закон нівелює принцип "стримування і противаг", розбалансовує систему влади, суттєво обмежує повноваження Президента України. Адміністрування та "ручний режим" управління", - йдеться в заяві.

"Наша Україна" вважає, що сьогодні реально відбувся черговий іспит для помаранчевих і демократичних політичних сил.

"Після зради Соціалістичної партії, до так званої "антикризової" коаліції приєднався Блок Юлії Тимошенко, голосування якого з "антикризовиками" стало системним явищем", - йдеться в заяві.

""Наша Україна" розцінює це, як антиконституційний переворот та узурпацію влади так званою "антикризовою" коаліцією, зокрема Партією регіонів та її слухняними сателітами СПУ, КПУ та віднедавна БЮТ", - наголошує партія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...