Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗАВЕТУЄ ВСЕ, ЩО УХВАЛИЛА РАДА

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:23

Президент не підписуватиме Закон про Кабмін і в понеділок звернеться з цього приводу до Конституційного суду.

Про це сказав заступник глави секретаріату президента Арсеній Яценюк у п’ятницю на брифінгу.

"Голова держави не підпише жодного з тих законопроектів, які були проголосовані у парламенті", - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів, чи розглядає президент в контексті останніх подій зробити подання до конституційного суду з тим, щоб відмінити конституційну реформу, Яценюк відповів: "Це було б доцільно".

Водночас заступник голови секретаріату назвав "політичним фарсом" голосування в парламенті закону про Кабмін. Він обурився з приводу того, що жодна поправка президента не була ні опрацьована, ні проголосована.

"Пропозиції президента почав представляти я, але з 6-ої поправки, зачепившись за регламент, Мороз почав читати їх сам, а потім знову згадали, що десь тут був Яценюк...", - обурився заступник голови секретаріату.

При цьому він відзначив, що результат голосування був відомий одразу.

Як відомо, у п’ятницю Верховна Рада подолала вето на закон про Кабмін.

На питання, хто отримав більше вигоди від цього голосування, Яценюк сказав: "Зараз Кабінет міністрів став в законі уже. А що стосується закону про опозицію, то поки що це лише в першому читанні. Але ж був прийнятий ще один суттєвий закон, фактично про імперативний мандат. Тож відбулось голосування два на два", - сказав Яценюк, маючи на увазі голосування за подолання вето на закон про банки.

Як відомо, у п’ятницю Верховна Рада подолала вето на закон про Кабмін та на закон про банки, а також ухвалила закони про опозицію (в першому читанні) та імперативний мандат місцевих депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування