Янукович порадів за "здорову реакцію" депутатів

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:54

Прем’єр Віктор Янукович називає подолання вето президента на закон про Кабмін "здоровою реакцією" парламенту на ситуацію в країні.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів, чому уряд порушив домовленості з президентом щодо створення спільної редакції цього закону.

За його словами, уряд не брав участі у переговорах щодо подолання вето, а "депутати самі домовилися, що будуть голосувати вето президента, тому що уряд не може в таких умовах якісно працювати".

"На наш погляд, це здорова реакція парламенту на ситуацію, яка складається в країні", - сказав Янукович.

При цьому прем’єр запевнив, що уряд не має наміру використовувати свої повноваження, надані новим законом, "на особисті питання".

"Ми будемо використовувати (повноваження) для вирішення багатьох проблемних питань, які існують в нашій країні. Уряд вперше за 15 років отримав можливість працювати і мати повноваження за законом, і це нормальне явище", - сказав він, додавши, що за це він подякував депутатам.

Янукович також нагадав, що відповідний закон розроблявся урядом спільно з депутатами, зокрема, з представниками "Нашої України".

"І це справа парламенту - відхиляти чи голосувати вето", - сказав він, додавши, що уряд зацікавлений в тому, щоб саме його редакція закону була підтримана, і "це так і сталося".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування