Янукович називає ворога Майдану "поважним фахівцем"

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:54

Прем'єр-міністр Віктор Янукович називає новопризначеного заступника міністра внутрішніх справ Сергія Попкова "фахівцем високого рівня, який користується великою повагою".

Про це Янукович заявив під час брифінгу у Верховній Раді.

На зауваження, що саме Попков збирався вдатися до силових дій проти демонстрантів на Майдані Незалежності, прем'єр відповів: "Я не бачив протоколів Генпрокуратури, не був там присутній, коли давались якісь покази".

"Але я добре знаю зі своїх власних допитів, як це відбувається. У мене не було тижня, щоб мене не запрошували на допити практично по надуманих, сфабрикованих, сфальсифікованих справах", - сказав Янукович.

"Якщо так підходити, то з будь-якої людини можна зробити що завгодно... По Попкову була проведена відповідна робота", - додав він.

За словами Януковича, Попков - "фахівець дуже високого рівня, ніколи у нього не було ніяких порушень, за весь час своєї служби він працював дуже якісно". "Він користується великою повагою", - додав прем'єр.

Аналогічно він висловився про новопризначеного віце-прем'єра Володимира Радченка: "Було прийнято рішення запросити на роботу людину, яка є найбільш досвідченою у цих питаннях".

"Якщо подивитися на біографічну довідку Радченка, то ви побачите, що він працював і міністром внутрішніх справ, і головою СБУ, і секретарем національної безпеки", - сказав прем'єр.

"Він користується великою повагою у всіх цих державних установах, серед особового складу. Безумовно, альтернативи завжди є і вони розглядались. Але ми зупинилися саме на його кандидатурі", - додав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування