Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький програв підлеглому суд і 4 тисячі

П'ятниця, 12 січня 2007, 19:00

Оболонський райсуд Києва визнав незаконним відсторонення мером Леонідом Черновецьким Валерія Ткачука від обов'язків директора телекомпанії "Київ" на час проведення службового розслідування.

Відповідне рішення, за словами Ткачука, суд затвердив 11 січня, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Ткачук відзначив, що у своєму позові до Черновецького та Київської міськради він вимагав, щоб йому відшкодували 50 тис. гривень морального збитку, однак суд вирішив стягнути з Київради 1 тис. гривень збитку і 3 тис. гривень на відшкодування витрат на правову допомогу.

Також Ткачук повідомив, що другий його позов до Черновецького про поновлення його на посаді директора телекомпанії ще розглядається в райсуді: "Думаю, що десь до середини лютого рішення буде".

Як відомо, у травні 2006 року Ткачук звернувся в Оболонський райсуд із двома позовами: про визнання незаконним його звільнення з посади директора на час службового розслідування і про відновлення його на посаді.

Черновецький звільнив Ткачука з 15 травня у зв'язку із закінченням його повноважень.

У квітні минулого року Черновецкий відсторонив Ткачука від виконання обов'язків директора комунальної телекомпанії на час проведення службового розслідування у зв'язку з фактами неналежного виконання Ткачуком службових обов'язків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування