Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович божиться, що не хоче замінити Ющенка

Понеділок, 15 січня 2007, 15:42

Прем'єр Віктор Янукович заявляє, що не має наміру підмінювати інститут президента.

Про це Янукович заявив у понеділок на засіданні урядового Комітету з питань правової політики, оборони, міжнародного співробітництва і європейської інтеграції, повідомляє прес-служба Партії регіонів з посиланням на УНІАН.

"Безумовно, зараз потрібно давати відповідь на питання, як буде працювати інститут президентства. Ми повинні зробити все, щоб інститут президентства мав своє діюче місце, і ніколи уряд і прем'єр-міністр не будуть підмінювати президента", - заявив він.

Янукович підкреслив, що президент має виконувати свої функції.

"Ми зацікавлені в тому, щоб влада була ефективною. Тому, чим скоріше закінчиться цей процес – тим краще. Драматизувати ситуацію не потрібно. Цей процес відбувається за демократичними процедурами, тобто в парламенті", - додав він.

Крім того, Янукович відніс до розряду першочергових законопроектів для наповнення змісту політичної реформи закон про місцеве самоврядування.

"Що стосується питань, не врахованих у змінах до Конституції, буде час, ми попрацюємо, зробимо висновки про те, що потрібно зробити. Прийде час – ми це зробимо, не зробимо ми – зроблять наші послідовники", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування