Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав міністрам брати нову владу

Вівторок, 16 січня 2007, 09:42

Прем'єр-міністр Віктор Янукович закликає міністрів підготуватися до нових повноважень і обов'язків, які отримав уряд після ухвалення закону про Кабінет міністрів.

"Я просив би кожного з вас побачити себе в цьому законі і запропонувати рішення щодо втілення його в життя", - сказав Янукович, звертаючись до міністрів на відкритті засідання уряду.

"Закон про Кабінет міністрів ми чекали п'ятнадцять років. П'ятнадцять років п'ятнадцять урядів чекали цей закон. Врешті-решт він прийнятий і набере чинності приблизно через 10 днів. Ми до цього часу повинні підготувати низку заходів щодо втілення закону в життя", - зазначив прем'єр.

Янукович звернув увагу на те, що новий закон "не тільки дає повноваження виконувати обов'язки, виписані в Конституції". "Головне – ми з вами отримали рівень відповідальності", - зазначив прем'єр.

"Кожен посадовець вертикалі виконавчої влади повинен себе побачити у новому законі і побачити те, за що він відповідає", - наголосив він.

Янукович також заявив, що новий закон треба "наповнити змістом", привівши у відповідність з ним інші нормативні акти.

Прем'єр додав, що у період, поки парламент на канікулах, уряд має проаналізувати неухвалені закони і визначитися з їх долею на наступній сесії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування