У "Нашій Україні" думають, що Янукович перейшов усі межі

Вівторок, 16 січня 2007, 11:20

Член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський заявляє, що Генпрокуратура не може втручатися у ситуацію, що склалася навколо міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

Так він прокоментував звернення прем’єра Віктора Януковича до Генпрокуратури з проханням вжити заходів у зв’язку з діями Тарасюка, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Мені здається, що уряд Януковича і особисто сам прем’єр переходить розумні межі у війні з президентом, зокрема, і стосовно Бориса Тарасюка", - сказав Ключковський.

"Це свідчить, що після голосування по закону про Кабмін втрачені будь-які греблі, що стримували агресію коаліціантів", - додав він.

На думку Ключковського, "у "антикризовиків" з’явилося почуття вседозволеності".

"Вони вважають, що їм можна робити все, що заманеться, аж до абсурдних речей. Звернення до Генпрокуратури є саме таким”, - зауважив Ключковський.

При цьому Ключковський вважає, що "будь-які намагання домовитися з "антикризовиками" на основі яких-небудь принципів, національних інтересів є безнадійним".

"Вони знають тільки власні інтереси і тільки на цій основі можуть домовлятися. Це ілюструє і їхня домовленість з БЮТ. Це дві політичні сили, які переслідують лише власні інтереси", - наголосив депутат.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування