Мороза заборонили називати "запроданцем"

Вівторок, 16 січня 2007, 13:31

Апеляційний суд Києва залишив чинним рішення Шевченківського райсуду про визнання неправдивою інформацію газети "Україна молода" щодо можливого підкупу Олександра Мороза під час створення антикризової коаліції.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Соцпартії під назвою "Газета радника та особистого друга президента Віктора Ющенка бреше?".

За словами представника Мороза у суді Ярослава Романчука, "рішення Шевченківського суду про визнання неправдивої інформації в статтях Дмитра Лиховія "Мороз - в купальську ніч" та Івана Леонова "Триста "лимонів" до кишені Мороза?" залишено в силі".

"З 16 січня 2007 року воно набирає законної сили: редакцію газети "Україна молода" зобов'язано судом розмістити спростування недостовірної та негативної інформації щодо Олександра Мороза в місячний термін", - пояснив Романчук.

Мороз не вимагає морального відшкодування в грошовій формі, а "хоче, щоб газета виправила свою помилку, спростувавши неправдиву інформацію", повідомляє прес-служба.

"Мороз підкреслив, що для нього важливо, щоб "він (редактор газети) визнав, що бреше", - додається у повідомленні.

Як відомо, одразу після створення у парламенті антикризової коаліції низка ЗМІ, у тому числі і "Україна молода", розповсюдили інформацію про можливість такого об'єднання завдяки підкупу Мороза представниками Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування