У Черновецького вирішили поторгуватися з киянами

Вівторок, 16 січня 2007, 15:03

Якість житлово-комунальних послуг у Києві покращає, якщо рівень оплати їх населенням столиці становитиме 90-94%.

Про це заявив начальник Головного управління з питань цінової політики Київської міської державної адміністрації Василь Яструбинський в ефірі "Радіо "Київ".

"Ми ставимо завдання - підвищити надійність надання послуг. Підвищення тарифів (на послуги ЖКГ у Києві) дасть можливість вимагати і одержувати якісні послуги", - сказав він.

Як відзначив Яструбинський, у нових тарифах передбачена "нормальна зарплата співробітникам підприємств ЖКГ, кошти на ремонт і прибирання сходових кліток, під`їздів, прибудинкових територій".

"Якщо проплата за послуги ЖКГ становитиме 90-94%, ми гарантуємо, що результат побачимо впродовж 2-3 місяців", - сказав він, додавши, що "все залежить від того, надійдуть кошти чи ні".

Яструбинський відзначив, що використання коштів комунальними підприємствами ЖКГ буде поставлено на контроль, на відміну від об`єднань співвласників багатоквартирних будинків і відомчих ЖЕКів.

"Якість послуг нами відстежується за допомогою безпосередніх звернень киян по цілодобовому телефону "051", - повідомив він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування