Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За один день на "Інтері" влаштували маленьку "революцію"

Вівторок, 16 січня 2007, 16:40

Головним редактором інформаційно-аналітичної служби телеканалу "Інтер" у понеділок призначено Антона Нікітіна.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба каналу.

Водночас, за інформацією "Телекритики", було відсторонено від роботи автора і ведучого "Подробиць тижня" Володимира Павлюка.

За його словами, таке рішення озвучив сам Нікітін, який уже з понеділка виконує обов'язки керівника інформаційно-аналітичної служби.

На запитання, чи збирається він далі працювати на каналі, Павлюк відповів, що "діятиме так, аби зберегти своє обличчя", тобто залишить "Інтер".

Разом із Павлюком був відсторонений і редактор "Подробиць тижня" Олег Величко. Причини їх відсторонення на разі невідомі.

За словами Величка, вранці 15 січня відбулось представлення на каналі нового генерального продюсера Ганни Безлюдної.

"Вдень нас із Володимиром Павлюком викликав до себе Антон Нікітін, новий шеф-редактор, і сказав, що потреби в наших послугах на цих посадах більше немає. Він запропонував нам шукати собі інше застосування на каналі", - розповів Величко.

Поки що він не визначився, чи залишить "Інтер", чи прийме пропозицію керівництва, але за його словами, "шукайте собі інше застосування" - стандартна фраза, якою працівникам натякають, що їхня подальша присутність небажана.

Разом із Нікітіним на "Інтер" прийшла нова команда журналістів: Анжеліка Руденко та Євген Самойленко (випускові редактори), Роман Вінтонів, Дмитро Драбик, Леся Вакулюк, Наталія Гуменюк, Олена Єлагіна, Андрій Сайчук.

Раніше Нікітін очолював інформаційно-аналітичний відділ К1 та був головним редактором каналу. У 2001-2004 роках працював редактором документальних та публіцистичних проектів телевізійного агентства "Профі-ТБ".

До приходу на телебачення Нікітін викладав в Академії внутрішніх справ України. Має звання кандидата юридичних наук.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування