Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУШНАРЬОВ ОТРИМАВ ВОГНЕПАЛЬНЕ ПОРАНЕННЯ. І не одне?

Вівторок, 16 січня 2007, 17:01

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов отримав вогнепальне поранення під час полювання.

За словами члена фракції Партії регіонів Ганни Герман, на даний час Кушнарьов знаходиться в реанімації, у нього прострелена печінка.

Вона розповіла, що депутат був поранений уже після того, як повертався з полювання і "хтось вистрілив".

За словами депутата, поранення серйозне. Герман не змогла відповісти на питання, хто був поряд з Кушнарьовим, коли сталася трагедія. Вона також зазначила, що не знає деталей інциденту.

Водночас Герман висловила сподівання, що "це прикра випадковість, а не щось інше".

"Євген Кушнарьов – це дуже важлива фігура у фракції і в Партії регіонів, щоб траплялися подібні випадковості", - сказала вона.

Як повідомив керівник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександр Нечипоренко, інцидент відбувся біля села Червоний Шахтар Ізюмського району в мисливському господарстві "Гай" близько 14.00 години.

За його даними, це відбулося, коли "вони їхали на машині, на дорогу вискочив вовк, і вони почали стріляти". Нечипоренко відзначив, що куля пройшла навиліт, зачеплені нирка і кишечник. У результаті Кушнарьов втратив багато крові. З Харкова везуть кров.

За іншою версією, яку виданню "Оглядач" висловив депутат Дмитро Шенцев, Кушнарьов був поранений не одним, а декількома пострілами.

На питання про те, скільки саме їх було, Шенцев сказав: "Важко сказати, але не один". Сам він знаходився на полюванні разом з Кушнарьовим, але безпосередньо інциденту не бачив, тому що знаходився на деякій відстані.

"Я не бачив, як це відбулося, але те, що Завальний стріляв випадково, це точно. Постріл не був навмисним. Думаю, він просто не зорієнтувався. Що це було? Рикошет, напевно, або подумали, що звір побіг... Не знаю", - сказав Шенцев.

Після того, як пролунали постріли, усі п'ятеро учасників полювання знайшли Кушнарьова вже з пораненням, отриманим від мисливської гвинтівки.

"Ми поклали його в машину, відвезли в лікарню. Візуально втрата крові неначебто невелика, але як там насправді, не можу сказати - я ж не лікар, але те, що ушкоджено внутрішні органи, це правда", - розповів Шенцев.

За повідомленням ЦГЗ МВС у Харківській області, депутат був поранений під час полювання в Ізюмському районі.

За даними начальника прес-служби МВС Костянтина Стогнія, депутат отримав вогнепальне поранення із мисливської рушниці.

Водночас у лікарні міста Ізюм Харківської області "Українській правді" підтвердили, що Кушнарьова було доставлено саме до них.

На номері мобільного телефона Кушнарьова "Українській правді" повідомили, що станом на 18:15 відбувається операція: "Триває операція, яка закінчиться за півгодини. Лікарі кажуть, що стан Євгена Петровича стабільний".

На місці події працює слідчо-оперативна група на чолі з першим заступником начальника кримінальної міліції Харківської області Валентин Фесюнін.

Українська правда, Українські новини, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування