Кушнарьов втратив нирку. Операція завершена

Вівторок, 16 січня 2007, 20:18

Після другої операції стан одного з лідерів Партії регіонів Євгена Кушнарьова залишається важким.

Про це сайту "Медіапорт" повідомив віце-мер Харкова Олександр Кравцов.

Станом на 22:40 вівторка операція завершилась і лікарі почали складати її протокол.

Під час операції, яка тривала понад 6 годин, Кушнарьову видалили 40 см кишечника і одну нирку, яка була роздрібнена кулею, інша нирка знаходиться в тяжкому стані, повідомив телеканал УТ-1.

За даними каналу, під час операції також вдалося підняти тиск постраждалого, і він складав 90 на 140.

Водночас, за інформацією телеканалу "Інтер", стан Кушнарьова погіршився, тиск впав до критичного рівня. Депутату було зроблено пряме переливання крові, але це не дало позитивного ефекту.

УТ-1 також наводить слова керівника управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської облдержадміністрації Олександра Нечипоренка, який розповів, що Кушнарьова поранив один з його друзів – заступник директора одного з харківських заводів - у спину.

Кушнарьов з товаришами полювали на кабана, хоча з кінця грудня це заборонено. Коли, перебуваючи в машині, вони побачили вовка, вискочили з авто і почали стріляти.

Випадкова куля влучила в Кушнарьова.

Ізюмська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу, в якій інцидент кваліфікується як "нещасний випадок".

Водночас головний редактор газети "Обрії Ізюмщини" Костянтин Григоренко і секретар Ізюмської міськради, голова міської організації Партії регіонів Костянтин Ольшанський, повідомили, що інцидент відбувся по дорозі додому, коли Кушнарьов з товаришами вже поверталися з полювання, у районі села Топальське Ізюмського району.

Де саме пролунали постріли - у машині або на вулиці - Ольшанський не уточнив.

За словами Григоренка, у момент поранення Кушнарьов знаходився в машині. Що точно сталося – не відомо. Він також назвав другу версію, за якою зброя вистрілила через неакуратне поводження.

За інформацією начальника обласного управління взаємодії з правоохоронними органами Олександра Нечипоренка, стріляв власник мисливського господарства - з гвинтівки. Правоохоронці відразу ж допитали його.

Для консультацій щодо стану Кушнарьова були запрошені спеціалісти з Німеччини. Група німецьких медиків вже вилетіла в Україну. На даний момент в Ізюмі здійснюють пошуки перекладачів.

На площадці в Харкові вже готовий вертоліт МНС, але поки мова про транспортування не йде.

Медики кажуть, що стан Кушнарьова важкий і транспортувати його не можна, а депутат Сергій Гусаров повідомив, що якщо Кушнарьова і будуть перевозити, то в Німеччину через Харків.

Українська правда


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування