Мороза закликають дати закону про Януковича своє ім'я

Середа, 17 січня 2007, 16:59

Член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський вважає справедливим, щоб закон про Кабмін підписав голова Верховної Ради Олександр Мороз, узявши на себе всю відповідальність.

"Президент зробить абсолютно правильно, якщо не підпише закон про Кабмін. Тим більше, що змінена Конституція дає йому таку можливість", - цитує слова Ключковського прес-служба "Нашої України".

"Навіть при подоланому вето президент має право не підписувати закон. І якщо президент не погоджується підписати закон, це повинен зробити спікер Верховної Ради", - додав він.

На думку Ключковського, "Олександр Олександрович як людина, безпосередньо причетна до всіх подій, що призвели до прийняття цього закону, має взяти на себе цю відповідальність і дати закону своє ім'я, а не ім'я президента Ющенка". "Думаю, це буде цілком справедливо", - додав він.

Депутат вважає, що закон про Кабмін поки що буде діяти. "На жаль", - зауважив він.

"Тому звернення до КС необхідне. Цей закон кричущий стосовно Конституції, він грубо її порушує, але це має право констатувати лише Конституційний Суд", - наголосив Ключковський.

"І до рішення КС всі його (закону) антиконституційні норми будуть діяти. Це буде на совісті тих, хто сприяв прийняттю цього закону", - зазначив депутат.

На його думку, "так звана радикальна опозиція достатньо швидко відчує, що вона у першу чергу несе відповідальність за усі ті речі, котрі стануть можливими з прийняттям закону про Кабмін".

Як відомо, президент Віктор Ющенко заявив, що не підпише закон про Кабмін, ухвалений Верховною Радою без його поправок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування