Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Павловський та Затулін переживають за Партію регіонів

Середа, 17 січня 2007, 18:50

Смерть Євгенія Кушнарьова є дуже серйозною втратою для Партії регіонів, вважає президент Фонду "Ефективної політики" Глєб Павловський.

"Треба розуміти, що ця група, насамперед, була сильна промисловцями, але відносно менше в ній людей стратегічного мислення, яким був Кушнарьов. Тому, звичайно, це дуже велика втрата, але я не думаю, що вона буде фатальною", сказав Павловський.

При цьому він відзначив, що втрата Кушнарьова більш помітною на тлі того, що зараз президент Віктор Ющенко проводить серйозне кадрове зміцнення свого штабу.

Ще більшого значення ролі Кушнарьова надає депутат Держдуми РФ, директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін.

"Це, дійсно, непоправна втрата. Євгеній Петрович був одним з тих, хто своїм приходом у Партію регіонів допоміг згуртувати її ряди і разом з Віктором Януковичем привів її до перемоги на парламентських виборах. Це трагедія у будь-якому смислі: людська, політична", - відзначив Затулін.

Говорячи про роль Кушнарьова депутат також підкреслив, що "саме він багато в чому ніс фракційний вантаж, виступаючи спікером з найгостріших питань".

"Залишаючись сьогодні патріотом України, він був без усякої підробки другом Росії", цитує Інтерфакс Затуліна.

Він також повідомив, що планує взяти участь у похороні Кушнарьова.

"Я докладу всіх зусиль для того, щоб, незважаючи на численні заборони, які наклали на мене, бути присутнім на похороні Євгенія Петровича. І для мене було б дико, якби в такій ситуації влада України перешкодила б моєму приїздові", відзначив Затулін.

3 червня 2006 року Служба безпеки України заборонила Затуліну в'їзд у країну "в інтересах безпеки України" на підставі закону про правовий статус іноземців і осіб без громадянства.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...