Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аметов очолив бої в Криму

Четвер, 18 січня 2007, 19:10

В одному з мікрорайонів Сімферополя через земельну ділянку виникла бійка за участю кримських татар.

Про це в четвер повідомляє УНІАН.

Представники кримськотатарської громади намагались перешкодити будівельникам підприємства ТОВ "Олвікрим", які збиралися поставити огорожі навколо ділянки, що числиться у фірми в оренді.

За інформацією ЦГЗ МВС в Криму, ділянка площею 2,6 га по вулиці Балаклавській минулого року виділена "Олвікрим" під будівництво житлового комплексу і з березня 2006 року захоплена ініціативною групою Даніяла Аметова.

Близько 4 години ранку співробітники "Олвікриму" прибули на місце й приступили до огородження території, проти чого виступили учасники акції.

За даними очевидців, у бійці брали участь кількасот осіб, декілька учасників бійки одержали синці й травми.

На місце інциденту прибули співробітники МВС і спецпідрозділу "Беркут", яких заздалегідь повідомили про наміри "Олвікриму" огородити територію.

Також на місце події прибули двоє заступників начальника Головного управління МВС України в АРК та "представники кримськотатарської громадськості".

"Між конфліктуючими сторонами було встановлено "живий ланцюжок" зі співробітників міліції", повідомляє ЦГЗ.

Після того, як міліції вдалося локалізувати й погасити конфлікт, представники місцевої влади переконали кримських татар і співробітників "Олвікрим" провести додаткові переговори й знайти компромісний вихід із ситуації, що склалася.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування