Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" все одно хоче дружити з Тимошенко

П'ятниця, 19 січня 2007, 10:04

Лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко заявляє, що його політична сила і далі співпрацюватиме з БЮТ, незважаючи на голосування блоку за законопроект про Кабмін.

Про це Кириленко сказав в інтерв’ю газеті "Україна молода", опублікованому в п’ятницю.

"Ми будемо пропонувати конкретні рішення, які не можуть не бути підтримані БЮТ зі світоглядної точки зору. Безумовно, ми й надалі вважаємо Блок Тимошенко союзником "Нашої України" у низці питань. Це скасування політреформи, унеможливлення нових змін до Конституції, які повністю розбалансують місцеву владу", - розповів Кириленко.

Він також повідомив, що з початком наступної сесії його фракція повернеться до зали засідань.

"Адже фракція "Наша Україна" – це фракція, яка стоїть на президентській платформі. Позицію глави держави і величезної кількості виборців, які його підтримують, необхідно відображати під склепінням Верховної Ради. Тому ми будемо боротися далі", - зазначив він.

Він також наголосив, що його політична сила вітає створення "Народної самооборони"Юрія Луценка.

" Думаю, ми будемо свідками яскравих заходів, які проводитиме ця організація. Тому взаємодія і співпраця між "Нашою Україною" та "Народною самообороною" буде максимально тісною", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи може статися так, що Кириленко очолить партії НСНУ, а Луценко – політичний блок "Народна самооборона", до якого входитиме партія, лідер фракції НУ сказав:

"Обговорюються найрізноманітніші варіанти. Думаю, відповіді на ці питання може дати тільки з'їзд НСНУ, з'їзди інших партій та громадських організацій. У будь-якому випадку ми потребуємо тісної взаємодії всіх політичних сил, які протистоять реваншу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування