Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" назвали хаосом розправу Тимошенко над зрадниками

П'ятниця, 19 січня 2007, 13:52

Закон про імперативний мандат шкодитиме розвитку країни, вважає член "Нашої України" Анатолій Кінах.

Про це він сказав на прес-конференції у п’ятницю, повідомляє прес-служба "Нашої України".

“Безумовно, імперативний мандат, якщо він буде розповсюджений на депутатів всіх рівнів, внесе серйозний хаос в суспільне життя та ще більш поглибить політичну кон’юнктуру, що буде шкодити розвитку і стабільності в Україні”, - сказав Кінах.

На його думку, імперативний мандат може діяти ефективно тільки тоді, коли буде існувати високий рівень політичної структуризації суспільства, "а на виборах будуть змагатись інтелект та програми, а не “чорний” піар".

“Мене особисто турбує, що закони про Кабінет міністрів, про імперативний мандат, про опозицію перетворилися на предмет достатньо примітивної політичної торгівлі. Ті політичні сили, які дозволяють собі торгувати такими важливими речами, діють всупереч розвитку України як демократичної держави”, - сказав Кінах.

Говорячи про пропозицію депутатів з Партії регіонів скасувати посаду секретаря Радбезу, Кінах зазначив, що виступає проти пониження статусу цього інституту.

“Я буду особисто жорстко протидіяти спробам знизити статус РНБО. Це конституційний орган, який дозволяє шукати об’єктивні і компромісні рішення, незалежно від того, хто яку політичну структуру представляє”, - наголосив він.

“Зниження статусу РНБО, ліквідація посади секретаря РНБО є неприпустимим”, - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування