Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов загинув біля фатальної садиби і став сьомою жертвою

П'ятниця, 19 січня 2007, 19:15

Покійний Євген Кушнарьов не раз полював у мисливських угіддях "Гай" за тридцять п'ять кілометрів від Ізюму, де й отримав смертельне поранення.

За власною інформацією "МедіаПорту", у господарства - кілька пайовиків: директор "Точприбора" Валерій Завальний (за інформацією деяких ЗМІ його син Дмитро Завальний і зробив фатальний постріл), екс-начальник обласного управління МНС Олександр Саєнко і харківський підприємець Василь Луценко.

Кушнарьов у Червоний Шахтар (село, де знаходяться угіддя) став приїжджати ще під час перебування мером Харкова, згадують місцеві єгері. Він був дружний з родиною Завальних. Бував не часто - раз на три місяці. Після того, як став нардепом, полював ще рідше.

"У той день Кушнарьов із друзями на полювання пішов без єгерів, клас дозволяв. За якою дичиною, точно не відомо: мисливці кажуть, незважаючи на те, що сезон полювання на копитних завершився, у приватних угіддях стріляти можна", - відзначає автор матеріалу.

"Версія міліції - полювання було невдалим, уже на зворотньому шляху Кушнарьов з товаришами зустріли на дорозі вовка - залишатися без трофея не захотіли", - додає він.

"Вони виїхали оглядати угіддя. Побачили вовка, що біжить, вискочили з автомобілю. І при стрілянині один із тих, хто стріляв, поранив Євгена Петровича", - заявив Валентин Фесюнін, начальник кримінальної міліції області.

Дачу Завальних, куди направлялися мисливці, у селі називають генеральським будинком. У неї тут - дурна слава. Побудував дачу директор Луганського шахтоуправління - через 3 роки, тут же, на дачі, його убили. Марновірні сільські жителі розповідають, Євген Кушнарьов - сьома людина, яка загинула в угіддях.

На місці події правоохоронці провели слідчий експеримент.

Картина, за їх словами, виглядає так: починало сутеніти, Кушнарьов стояв праворуч, його закривав чагарник. Постріл був не в упор, з відстані 5-10 метрів. Версії - рикошет або постріл у машині експертиза не підтвердила.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування